Leven

Dit was mijn week | nieuwe aankoop, cadeau en taart

toetsenbord quinten

Dit was mijn week: ik kreeg een geweldig cadeau, er viel een toetsenbord uit elkaar, we aten een heerlijke Keto taart en ik deed een nieuwe aankoop. Lees je mee?

Zondag 10 mei

Moederdag! Ik werd verrast met deze geweldige waardebonnen. Het mooiste cadeau ooit! Ook gingen we video bellen met onze ouders.

Maandag 11 mei

Per vandaag gaan er weer meer winkels open. Beetje gek idee vind ik dat. Gaat alles dan wel goed? Is het al veilig genoeg?..

Zelf ga ik nog nergens heen. Ik wacht nog even.

keto lunch nieuwe aankoop cadeau taart

Als lunch had ik een heerlijke Keto aproved maaltje. Jum! En erg vullend.

Dinsdag 12 mei

Vandaag heb ik heel veel kunnen schrijven. Om 13:30 deed ik mee met een live wrtite-in van Kate Cavanaugh op haar YouTube kanaal. Ik kan maar zelden mee doen om dat we 6 uur tijdsverschil hebben.

Vanmiddag ben ik ook lid geworden van Kate’s Patreon. Nu dus nog meer inspiratie en samen schrijven met deze leuke meid!

lego movie videogame nieuwe aankoop cadeau taart

De rest van de middag heb ik Lego Movie Videogame gespeeld met Quinten. Het was de bedoeling om het een uurtje te doen, maar het werd 2,5 uur.. Oeps!

Woensdag 13

Vandaag doop ik om tot WervelWoensdag
Ik houd dus best wel van structuur en doe graag dingen in de ‘juiste’ volgorde. Vandaag dus ff niet..

Gestart met een work-out samen met Gerwin en Quinten, daarna allemaal douchen en toen pas eten.

Vandaag mocht mijn lief 35 denkbeeldige kaarsjes uitblazen! We maakten een Keto MonChou taart. Yum!

Donderdag 14

Quinten volgt type les op TypeTopia. Een toets bleef hangen dus gaf ik mijn oude toetsenbord te leen. Toen hij klaar was, wou hij zijn eigen toetsenbord terug omdat die fijner was. Ik pak het toetsenbord van de vloer, geef het aan Quinten eeeeen.. toen viel zijn toetsenbord op de grond!!!

toetsenbord viel uit elkaar quinten
nieuwe aankoop cadeau taart

Nadat hij alles had schoongemaakt en alle toetsen weer op de plek had gedrukt (ok, ik heb een beetje geholpen) deed zijn toetsenbord weer top!

Vrijdag 15

Vandaag is Gerwin weer gaan klussen bij de bus (camper in spĂ©). Het krijgt nu al echt de indeling van een huisje. Zo’n zin om er in te gaan wonen!!

Quinten en ik hebben ons thuis vermaakt. In de ochtend aan het schrijven geweest en s’middags huishouden en gamen met Quinten.

Zaterdag 16

Masterclass van Dan Brown aankoop
nieuwe aankoop cadeau taart

We namen een abonnement op Masterclass! Yes! Hier had ik al heel vaak een advertentie van gezien op YouTube. Direct na aankoop begonnen met een les van Dan Brown.

Ik ben heel blij met deze aankoop! Echt een aanrader.

Tagged , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *