Leven

Dit was mijn week | tomaten, podcasts en webinars

In Dit was mijn week, geef ik een kijkje in mijn leven. Lees je mee?

Zondag 17 mei

koffie verjaardag Dit was mijn week | tomaten, podcasts en webinars

Vandaag kwamen onze ouders op de koffie voor Gerwin’s verjaardag. Best wel gek zo zonder geknuffel, maar we doen toch nog even voorzichtig. We willen Corona niet verspreiden maar het ook niet krijgen.

Maandag 18 mei

Dit was mijn week | tomaten, podcasts en webinars Vijver eendjes

Eendenkuikens! Altijd leuk om te zien hoe die kleintjes zo super snel achter mama aan zwemmen.

Dinsdag 19 mei

Zo blij met mijn groene hoekje direct naast mijn bureau! De planten doen het goed en de eerste tomaten zijn zichtbaar. Nu moet ik snel potgrond kopen en wat kleine potjes, want de basilicum stekjes groeien ook als kool… euh basilicum!

De hele vensterbank staat ondertussen vol, dus ik denk dat ik creatief met mijn ruimte moet gaan worden. Wordt vervolgd…

Woensdag 20 mei

Onder het huishouden luister ik tegenwoordig weer meer naar podcasts. Nu had ik die van Roufaida gevonden. De podcast heet Grrrls waarin ze vrouwen interviewt over heel uiteenlopende onderwerpen.

podcast roufaida
Dit was mijn week | tomaten, podcasts en webinars

Ik luister podcasts op Spotify of de app podcasts van Google.

Donderdag 21 mei

Hemelvaartsdag.

Gerwin ging vandaag weer klussen bij onze bus. Quinten en ik hebben ruim een uur gefietst. Heerlijk door het bos met onze mountainbikes. We waren niet de enige met dit idee, wat was het druk!

Erg trots op ons, want we gingen extra een zandpad in, terwijl we dat nog een beetje eng vinden om in te fietsen. Al doende leert men!

Vrijdag 22 mei

Vanmorgen weer naar een webinar van Lou gekeken, vandaag ging het over de wet van oorzaak en gevolg. Erg interessant!
Afgelopen donderdag schreef ik over een vorige webinar van haar, die ging over de wet van oneindige mogelijkheden.

Ook ging ik met Quinten het centrum in. Ik mocht mijn waardebon gebruiken die ik voor Moederdag had gekregen. Ik nam een broodje kroket en Quinten een broodje rookworst. Eigenlijk eet ik geen brood meer want, keto, maar wat was het lekker!

Toen het op was, bedacht ik me dat ik er een foto van had willen maken. Oeps! Je moet me dus maar op m’n woord geloven dat het lekker was.

Zaterdag 23 mei

lente sandalen 
Dit was mijn week | tomaten, podcasts en webinars

Ik geniet als het buiten warm genoeg is om in sandalen te kunnen lopen. Ik ben een enorme koukleum, dus voordat de schoenen en sokken uit gaan, moet het dus zeker 20 graden zijn. En dat was het vandaag.

En enorm benauwd! Maar laat ik daar niet over gaan klagen. Het was prachtig mooi weer en iedereen kreeg weer een dosis vitamine zon.

Heb jij afgelopen week nog iets leuks ondernomen?

Tagged , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *