Leven

Mijn favorieten | YouTube en Blog

Voor deze blog heb ik mijn favorieten verzameld. Dit is nieuwe rubriek. Er zullen dus vaker favorieten voorbij komen.
Hopelijk kan ik je hiermee wat leuke inspiratie bieden.

Mijn Favoriete YouTubers

Abbie Barnes / Spend more time in the wild.

Deze chick is een kei in vertellen! Onder het wandelen verteld ze over de omgeving, geschiedenis van het land en gebouwen etc.
Ook besteed ze veel aandacht aan mentale gezondheid, wat mij ook erg interesseert. Ze praat hier heel open over en laat ook beelden zien van haar paniekaanvallen en hoe ze deze weer overkomt. Erg inspirerend.

Kate Cavanaugh

Zij is echt mijn rolmodel voor het schrijven. Niet alleen om hoe ze schrijft en hoeveel tijd ze er in stopt maar ook gewoon om hoe ze is; vrolijk, abitieus, eerlijk en openhartig.

Haar YouTube filmpjes zijn informatief en humoristisch! En ze gaan natuurlijk over schrijven, lezen en het schrijversleven leven.

Jess / Keto Rewind

Haar enthousiasme is aanstekelijk! Door haar heb ik veel geleerd over hoe het Keto dieet werkt en hoe je lijf hier op reageert. Simpele maar lekkere recepten en hoe je gemotiveerd blijft. Jess is zeker een inspiratie voor velen!

Jona Jinten

Als ik haar video’s zie, ben ik altijd helemaal betoverd en een tikkie jaloers! Ze woont in Zweden in een prachtig huis in het bos met haar man, hond en kat en ze maakt de meest geweldige video’s! Ze filmt haar dagelijks leven, laat zien hoe ze compleet op gaat in de natuur en schildert geweldige schilderijen.

Mijn Favoriete Bloggers

Mijn favorieten Youtube en Blog So Chicken

Jelle Hermus – So Chicken

soChicken helpt je broeden op een leuker leven. Met praktische tips, leuke online cursussen en eindeloos veel flauwe grappen. Ach ja.

– Jelle Hermus –

Ik volg So Chicken al jaren en ondertussen hebben ze een schatkist aan inspirerende, leuke, informatieve blogs op hun website staan. Alles gebaseerd op het delen van tips en inspiratie om een zo goed mogelijk leven te leven.

Mijn favorieten Youtube en blog Wandelvrouw

Bregje Schipper – Wandelvrouw

Bregje schrijft op haar blog over haar wandelingen en plaatst hierbij erg mooie foto’s. Verder geeft ze reviews van accommodaties onderweg en wandel materialen en kleding. Ze heeft ook een uitgebreide shop op haar blog. Zeker het bekijken waard.

Omdat ik het Overijssels Havezatenpad wil gaan wandelen, vind ik het leuk om te lezen hoe anderen dit aanpakken.

Mijn favorieten Youtube en Blog Freelensse

Lenneke Manschot – Freelensse

Deze meid schrijft vanuit haar hart. Ze motiveert je maar laat ook haar zwaktes zien en hoe ze daar weer bovenuit groeit. Verder schrijft ze over wat haar bezig houd, geeft ze tips over schrijven en ze laat zien wat ze zoal creëert voor haarzelf en anderen; bijvoorbeeld haar Copy Koffie.

Daarnaast is ze tekstschrijfster en geeft ze jou, volgens haar eigen woorden, ‘tekstuele aantrekkingskracht’.

Klik hier om naar haar blog te gaan.

Bianca Toeps – Toeps Blog

Bianca schrijft op haar blog over wat ze zoal meemaakt en vooral over hoe ze de wereld ervaart met haar autisme. Verder is ze fotografe, ontwerpt ze websites, houd ze van vintage kleding en leeft gedeeltelijk in Nederland en Japan.

Over haar boek schreef ik laatst al een klein stukje in deze blog. Binnenkort komt hier een review over.

Volg mijn blog via Bloglovin

Wie zijn jouw favoriete YouTubers en/of Bloggers en waarom? Laat het me weten!

Tagged , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *