Over mij

Hey, hallo! Mijn naam is Gerinda Kappert, woonachtig in het oosten van Nederland, waar ik regelmatig mooie wandelingen maak en geniet van het leven met mijn man, zoon en onze poezemiep.

Nadat ik jarenlang werk deed wat ik niet echt leuk vond, ging rond 2018 – op de leeftijd van 32 jaar – het lichtje bij me aan en wist ik het: boeken schrijven. Ik was toen 32 jaar. Sindsdien schrijf ik elke dag.

Deze realisatie kwam tot stand tot doordat ik elke dag mijn morning pages schrijf waarbij ik al mijn gedachten en gevoelens op het papier stort. Mijn journal is mijn BFF en mijn ochtendroutine is daarom ook heilig. In mijn journal had ik het al vaker over schrijven, ik had toen ook al mijn blog en alles kwam weer terug op schrijven.

Mijn grootste wens is om mijn boek in eigen beheer uit te geven, aka selfpublishing. Overdag kan je me daarom ook achter mijn laptop vinden met een grote kop koffie.

Bijna elke avond zit ik opgekruld op de bank en lees dan graag historische romans, mysteries, thrillers of fantasie verhalen.

‘Follow the dots that your life gifs you’

Dit blog is ontstaan om mijn vorderingen vast te leggen, maar is ondertussen uitgegroeid tot een plek voor boekreviews, overpeinzingen, en schrijftips. Verder plaats ik regelmatig verhalen op dit blog.

Mijn hulp nodig?

Dit kan ik voor je betekenen:

  • Boek recensie schrijven
  • Proeflezen van jouw manuscript / boek.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Cookie Consent with Real Cookie Banner