Ga naar de inhoud

Werk in uitvoering

Voor degene die graag op de hoogte willen blijven wat betreft de voorgang van een bepaald boek of een bepaalde serie, dan kun je hier op de hoogte gehouden worden!

Ik weet nog niet aan hoeveel projecten ik ga werken in 2024. Hier hoop ik binnenkort een update online te hebben.

Deel 2 in de Ledland Serie

Genre: Jeugd, Sci-fi, Misterie
Status: Herschrijven 3e versie

Ik sta op het punt om met Act 2 te beginnen!
Maar toen ik Act 1 aan het afronden was, bedacht ik me dat ik eerst iets anders te weten moest komen. Want wat gebeurde er met Quinn na boek 1? Boek 2 begint namelijk zo’n 1,5 jaar na boek 1. Dus ik ben eerst bezig gegaan met het maken van een soort tussenverhaal, zodat ik boek 2 sterk kan openen en alles helder is.


Project Ierland

Genre: YA, Romance, Drama
Status: Herschrijven Outline

Ik ben dol op Ierland, al ben ik er nog nooit geweest. Dus dacht ik: ‘Wat nou als iemand uit Ierland is geadopteerd, en zo’n sterke connectie met het land heeft dat ze er naartoe wordt getrokken?’
Na een tijdje met dit project aan de gang te zijn geweest, kwam ik erachter dat ik niet eens wist waarom de biologische moeder had besloten om mijn hoofdpersonage ter adoptie te af te staan, dus moest ik weer terug naar mijn outline en achtergrond verhalen bedenken voor de hele familie!


Project Griffon

Genre: Jeugd Thriller
Status: Herschrijven Outline

Met dit project ben ik al een tijdje aan het stoeien. Ik had een idee voor dit verhaal naar aanleiding van iets wat mij vroeger is overkomen. Het verhaal speelt zich ook af in het dorp waar ik geboren en opgegroeid ben: Rijssen.
Het plot voor dit verhaal werkt nog niet lekker en ook een aantal overtuigingen van mijn personages waren niet goed genoeg, dus daar moet ik nu nog mee aan de slag voordat ik weer aan het schrijven kan. Act 1 staat al op papier.


Genre: Jeugd Thriller
Status: Herschrijven Outline

Dit is een project waar ik ondertussen al een aantal jaar af en aan mee bezig ben. De 2e versie staat al op papier, maar toen kwam ik erachter dat het magie systeem in dit verhaal een aantal grote plotholes had en daarom moet ik dus eerst een betere magie systeem ontwikkelen en waarschijnlijk de outline herzien.

Cookieconsent met Real Cookie Banner