Ga naar de inhoud

Life update | compleet uit m’n comfortzone geslingerd

In de afgelopen weken is er heel veel veranderd in mijn leven, en daarom dacht ik dat een life update wel op zijn plek zou zijn. Compleet uit mijn comfortzone, schrijf ik vanuit het buitenland over nieuwe kansen bij zijn lurven grijpen!

YouTube

Sinds begin september ben ik een YouTube kanaal begonnen! De eerste keer vond ik het mega spannend en nu vind ik het vooral heel erg leuk. Voor de aankomende maanden heb ik al veel gepland om te filmen. In November komen er sowieso video’s online over NaNoWriMo, waar ik natuurlijk weer aan mee ga doen en enorm naar uit kijk.

Verhuisd

We zijn van Nederland naar Duitsland verhuisd! Het idee kwam eigenlijk heel spontaan op. We werden door kennissen uitgenodigd om bij hun in te trekken zodat we aan onze bus Buddy konden werken, die bij hun op het erf staat. Die kans konden we niet afslaan, dus gingen we snel met de makelaar om tafel. Al heel snel waren er veel kijkers en al net zo snel kregen we een bod dat we ook niet af konden slaan! Op dit moment is het huis officieel verkocht en wonen we al weer een paar weken in Duitsland, wat ons goed bevalt.

Jarig

Eind September ben ik alweer 36 jaar geworden en dit vierde ik heel relaxt, lol! De hele dag was het grauw buiten. Zelf heb ik de hele dag in mijn thuispak rondgewandeld, lekker gegeten, gelezen en de middag gespendeerd met Quinten en zijn nieuwe k’nex. Het was geweldig! Het weekend daarna vierde ik mijn verjaardag bij mijn ouders thuis, waar ook mijn schoonouders kwamen. Ik kreeg geld, een boek, sticky tabs en een punch needle pakketje. Flink verwent dus!

Ook wil ik nieuwe uitdagingen aangaan in mijn nieuwe levensjaar, al weet ik nog niet precies wat.

Preptober / NaNoWriMo

Deze maand heb ik project Lona klaargestoomd voor NaNoWrimMo. Dit is een verhaal over de 18 jarige Zhyla die leeft in een steampunk wereld. Het is een roman, met een beetje avontuur, maar vooral veel fantasie. Voor dit project heb ik een magie systeem opgezet, scene card gemaakt en de personages nog meer uitgewerkt. Het manuscript had ik al 3 keer herschreven, maar ik kon het maar niet kloppend krijgen.

Nu is me dat wel gelukt, en ik kan niet wachten tot het 1 november is en ik er mee aan de slag kan gaan!

Mocht je mijn writing buddy willen zijn, je kan me op de NaNo website vinden onder de naam: Gerinda Kappert.

life update, NaNoWriMo

Dag Oktober, hallo November

Een nieuwe maand met nieuwe kansen en uitdagingen.

Wat ga jij doen deze maand?

Gepubliceerd inPersoonlijk

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Cookieconsent met Real Cookie Banner