Ga naar de inhoud

Van introvert naar iets minder introvert binnen 1 week

Al een aantal jaar wilde ik graag deelnemen aan een schrijfweek, maar mijn introverte zelf en enorme onzekerheid hielden mij altijd tegen. Uiteindelijk heb ik me toch opgegeven, mede dankzij de peptalks van mijn moeder en mijn man. Nu ben ik een week op stap geweest met een geweldige groep mensen! Daar wil ik je graag wat over vertellen in onderstaande video.

De schrijfweek was geweldig! Echt een aanrader.
In deze week heb ik een enorme persoonlijke groei doorgemaakt.

En, ben je ook geïnteresseerd in een schrijfweek na het zien van mijn video?

Gepubliceerd inPersoonlijkSchrijven

2 Reacties

  1. […] heb ik het best druk gehad. Niet alleen met schrijven, maar ook met socializen. En dat is voor een introvert als ik best een heftig ding, kan ik je zeggen. Maar ik heb het overleefd! Ik kan wel stellen dat ik […]

  2. […] bezoek bij mijn nieuwe vriendin en mede auteur Claudia Stinne, die ik heb leren kennen tijdens de Schrijfweek. Natuurlijk had ik haar geannoteerde boek meegenomen, en we hebben de rest van de dag gekletst over […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Cookieconsent met Real Cookie Banner