Ga naar de inhoud

4 Book-ish dingen om te doen in de Lente

De lente is een prachtig seizoen. De natuur komt tot leven en de zon begint weer te schijnen. Wie wordt daar nou niet vrolijk van?!
Er zijn veel activiteiten die je kunt ondernemen in de lente, zowel binnen als buiten. In deze blogpost bespreken we enkele van de beste book-ish dingen om te doen in de lente.

Bezoek een bloementuin

In Nederland zijn prachtige bloementuinen, zoals de Keukenhof en de Hortus Botanicus. Je kunt genieten van de prachtige kleuren en geuren van de lentebloemen, zoals tulpen, narcissen en hyacinten. Onderweg pauzeer je bij een bankje en geniet je van je boek.
Het is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de natuur.

4 Book-ish dingen om te doen in de Lente

Picknicken in het park

Een andere leuke activiteit om te doen in de lente is picknicken in het park. Neem een kleedje mee en genieten van een heerlijke lunch of brunch in de buitenlucht terwijl je een boek leest.
Ook is dit een geweldige manier om tijd door te brengen met vrienden of familie, terwijl je geniet van het prachtige weer en de natuur om je heen. Maar ben je meer een introvert zoals ik, dan kan je ook je boek liefhebbende vrienden uitnodigen en samen in de lente zon genieten van een fantasie wereld.

De lente schoonmaak

Oftwel de voorjaarsschoonmaak. Maar dan gericht op je boekenkast(en).
Gooi de ramen open en laat de fresse lucht binnen. Zet je favoriete muziek op en begin met het leeghalen van je boekenkast. Wanneer je alles schoon hebt gemaakt, kun je alle boeken op een andere manier organizen. Misschien deze keer op kleur of misschien wel alfabeth?

Vul je garderobe aan

De meesten van ons vinden het heerlijk om nieuwe kleding te shoppen. Ik wel in ieder geval.
En wat is er nou leuker om je te gaan kleden als je favoriete personage?
Nee, je hoeft niet meteen mee te doen aan een LARP of zo, al is dat wel vet leuk – je kunt ook gewoon beginnen bij 1 kledingstuk en het dan langzaam uitbreiden.

Waar kijk jij het meest naar uit in de lente?

Gepubliceerd inLezenPersoonlijk

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Cookieconsent met Real Cookie Banner