Ga naar de inhoud

Als we samen een kopje koffie zouden drinken…

Wat gezellig dat je een kopje koffie met me komt drinken! Geen zorgen, thee heb ik ook. Koekje erbij?

In deze blog wil ik het hebben over mijn belevenissen en hersenspinsels. Alsof we echt bij elkaar zijn.
Proost!

Als we samen een kopje koffie zouden drinken,
zou ik je vertellen…

Dat ik bovenstaand logo voor mijzelf heb gemaakt op de iPad die ik van manlief heb gekregen ❤
Nu kan ik ook heerlijk aan de knutsel in Procreate. Zo fijn om creatief bezig te zijn.

Als we samen een kopje koffie zouden drinken,
zou ik je vragen…

Wanneer heb jij voor het laatst iets gedaan wat je eng vond?

Een angst overwinnen is… nou ja, gewoon eng. Maar het geeft zo’n heerlijk gevoel als het je lukt!
Al jaren leek het me super gaaf om te kunnen skateboarden, maar angst hield me tegen. Waarom?

  • straks val ik eraf!
  • ik ben te oud… (35) op mijn leeftijd moet ik dat soort gekke fratsen niet meer aanpakken
  • wat zullen anderen van me zeggen als ze me zien

Tijdens mijn ochtend journal-sessie ging ik in gedachten terug naar de droom die ik had, en ging een denkbeeldig gesprek aan met mijn angst. Daarin vertelde de angst dat hij maar gewoon een ding was, en dat ik er een label aan had gehangen. Ik trok de label eraf (ook weer denkbeeldig) en ineens was de angst voor de angst weg… De angst was nu gewoon een ding.

De dag erna – 14 februari – ben ik met zoonlief op pad gegaan en ben ik verdorie zomaar op een skateboard gaan staan!

Nu ik dit zo vertel klinkt het ook best stom om 35 al als bejaard en niet capabel genoeg te bestempelen. Ben trots op mezelf dat ik het toch gedaan heb en dat ik mijn mindset heb weten te veranderen in iets positiefs.

Als we samen een kopje koffie zouden drinken,
zou ik je vertellen…

Dat ik in een enorme readingslump zit… In april heb ik welgeteld 1 boek gelezen.

Ik heb dan meteen een imposter gevoel, want hoe kan ik nou gaan bloggen over schrijven en lezen als ik niet eens lees?!

Nu ben ik begonnen in Cinder, van Marissa Meyer, een van mijn favoriete series. Dat moet toch gaan helpen!

Kopje koffie
Cinder

Als we samen een kopje koffie zouden drinken,
zou ik je vertellen…

Dat ik een nieuwe favoriet heb gevonden.

Als ik een tijd geen zin heb ik make-up, doe ik ook echt helemaal niets. Ook geen extra gezichtsverzorging. Dat wilde ik aanpassen nadat ik een aantal video’s had gezien van Lucy; een leuke griet die in Frankrijk woont.

In die video gebruikten ze onder andere een serum.

Deze calming serum vond ik bij de Hema (niet gesponsord!).

Het maakt je huid heerlijk zacht, heeft een milde geur, en trekt snel in je huid.

Echt een aanrader!

Als we samen een kopje koffie zouden drinken,
zou ik je het volgende aanraden…

Blog: Een dosis geluk.

Dosis Geluk is een plek die draait om het kleine geluk. Van die momenten waarvan je lippen even omhoog krullen en er lachrimpeltjes rondom je ogen verschijnen. Als je die geluksmomenten iedere dag kan vinden, zal je zien dat het leven je toe zal lachen.

Eline

Gepubliceerd inPersoonlijk

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Cookieconsent met Real Cookie Banner