Ga naar de inhoud

Doen wat je eng vindt, ik daag je uit!

Er zijn soms van die momenten, dat je vlinders van angst in je lijf voelt, maar dat je aan alles voelt dat je het moet doen! Doen wat je eng vindt is meestal, nou ja, gewoon eng. Daarom haken veel mensen af en komen ze niet daar waar ze eigenlijk willen eindigen.

Zo ook ik.

Vandaag luisterde ik naar de podcast van Kim Munnecom, om een jaar lang iets te gaan doen voor jezelf of je bedrijf, om daarna financieel vrij te zijn.

Klinkt te mooi om waar te zijn…

Dat was ook mijn eerste gedachte. Ik was al een tijdje over mijn blog aan het nadenken, en hoe ik het naar de next level kon brengen (oftewel er geld mee verdienen of in ieder geval potentiele lezers voor mijn hopefully soon to be published boeken. Ik had geen idee. Maar hoe langer ik naar de podcast luisterde, hoe meer zin ik erin kreeg!

Nu moet ik zeggen dat ik altijd wel aanga van mensen die ik inspirerend vind.

In onderstaande podcast daagt Kim de luisteraar uit om een jaar lang iets te doen voor je persoonlijke / zakelijke groei, waardoor je volgens haar financiële vrijheid kunt creëren.
Ik raad je echt aan het te luisteren! Ook al ga je niet elke dag iets doen, maar b.v. twee keer in de week. En ook al is jouw doel geen financiële vrijheid is, je leert er wel veel van door iets vaak te doen.

Want ook met minimale extra inzet, kan je heel ver komen.

Ik ga doen wat ik eng vind, doe je mee?

Ik ga twee keer per week een blog posten voor de aanstaande drie maanden.
Nu kan je je afvragen wat er in hemelsnaam eng is aan twee keer per week bloggen.

Mijn angst is dat ik niets nuttigs weet te verkondigen, laat staan twee keer per week!

Nu ik dit schrijf weet ik nog niet goed waarover ik moet gaan schrijven, maar ik weet wel dat het tijd is om er blind in te gaan. Zonder plan, maar met het volste vertrouwen dat ik het kan.

En dat ontbrak me elke andere keer.

Over drie maanden (eind juli) ga ik evalueren wat ik van mijn blogs vind en wat ik eventueel wil veranderen, want ik wil wel de challange voor een jaar lang aangaan.

Dus, wil je op de hoogte blijven? Ik post vanaf nu elke maandag en donderdag een blog. (Jikes! haha)

Wat wordt jouw uitdaging?

Gepubliceerd inPersoonlijk

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Cookieconsent met Real Cookie Banner