Ga naar de inhoud

Ik deed mee aan Camp NaNow | dit was April

In dit was april geef ik je een kijkje in mijn ‘dagboek’, en vertel ik je wat ik heb beleefd de afgelopen maand. Toen ik aan dit blog begon, dacht ik dat er niet veel te vertellen was. Toch had ik blijkbaar genoeg beleefd!

Dit was April

 • Op 1 april begon Camp NaNoWrimMo! Dit is onderdeel van NaNoWriMo dat altijd in November wordt gehouden. Tijdens de ‘gewone’ NaNo is het de uitdaging om elke dag van de maand te schrijven en zo 50.000 woorden te behalen. Bij camp NaNo mag je je eigen goal zetten. Mijn doel was om deze maand 20.000 woorden de schrijven in project Ledland #2.
dit was april
 • We moesten verf kopen voor de bus, dus maakte ik er een dagje uit van met Quinten. Eerst gingen we lunchen bij de Ikea. De meeste ontbijt spullen waren al weggepakt, maar er lagen nog croissantjes. Daar hadden we wel zin aan! Maar er lag geen beleg meer. Een van de medewerkers is toen speciaal voor ons opzoek gegaan naar een plakje kaas en een kuipje jam. Top!
dit was april

‘Say cheese!’ zei ik tegen Quinten
Hij keek me met zo’n moet-dat-nou-mam-gezicht aan, en hief het bord iets omhoog.
Heerlijk, die humor van m’n tiener!

 • Gerwin is nog steeds aan het bijkomen van de Covid…

Maar Zelda hield hem wel gezelschap 😀

 • In het dorp werd een Paasvuur aangestoken. Hier in Duitsland word er een heel spectakel van gemaakt. Van de kraampjes met bier en broodje braadworst werd veel gebruik gemaakt!
 • De vlog Week 1&2 van Camp NaNo kwam online.
 • Zelda was jarig! Ze werd 3 jaar en kreeg een nieuwe krabpaal. Die wat ze had was een beetje te klein voor haar geworden.
 • Op 22 april hadden we een flinke onweersbui.
 • De dag daarna maakten we een wandeling. Gerwin is steeds beter te pas! Duurt nu al een maand. Die nasleep van Corona (wat we denken dat het is,) duurt echt lang zeg!
 • 26 april heb ik camp NaNo gehaald, met precies 20.000 woorden! Hoera!!!
 • Mijn moeder nodigde ons uit om mee uit eten te gaan. We reserveerden bij Elpalcio en gingen er de 27e heen. We waren er nog geen vijf minuten toen Gerwin zich onwel voelde worden. Ik heb hem toen naar huis gebracht 🙁 Zelf wel weer met mijn ouders en Quinten uit eten geweest. Het smaakte heerlijjk!
 • De vlog over week 3&4 van Camp NaNoWriMo kwam online.

Boeken die ik las in April

Deze maand las ik maar 1 boek! Ik zit in een enorme readingslump…

Onderstaand boek las ik op aanraden van mijn zoon, omdat ik een idee heb voor een ya thriller. Quinten heeft ondertussen alle boeken van Mel Wallis de Vries gelezen, dus heb je nog aanraders voor hem, laat het maar horen!

Een berichtje.
Je stuurt het door.
Je denkt dat het niks uitmaakt.
Je hebt het mis…
JE HEBT NET IEMANDS LEVEN
IN GEVAAR GEBRACHT.
Slachtoffer of dader.
Jij beslist aan welke kant je staat.

Waardering: 4 uit 5.

Ondertussen ben ik nog wel 4 boeken aan het lezen… Correctie; tijdens het wandelen op 30 April ben ik in boek nummer 5 begonnen… Zend hulp! haha.
Mijn doel voor aanstaande maand is om zoveel mogelijk van die boeken uit te lezen.

Dit was april. Hoe is jouw maand verlopen?
En wat lees jij nu?

Gepubliceerd inPersoonlijk

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Cookieconsent met Real Cookie Banner