Spring naar inhoud

Adventure in a box – Voor echte avonturiers | review

Alle avonturiers, opgelet!
Heb je zin in een dagje uit met je geliefde, gezin of vrienden, zonder te weten waar je heen gaat voor een lange wandeling? Of wil je met de tent ergens overnachten, zonder de bestemming te weten? Dan is Adventure in a box zeker iets voor jou! Wij probeerden de Adventure in a day box uit. Lees verder om te lezen hoe wij het ervaarden.

Deze blog in niet gesponsord.

Met de Adventure in a Day ga jij zelf op avontuur in Nederland op het moment dat het jouw uitkomt! Je ontvangt van ons een Adventure Box met daarin alle ingrediënten om een leuke dag te beleven.
In de Adventure Box vind je informatie over een leuk avontuur dat wij voor je hebben uitgezet. Daarnaast vind je in de Box verschillende kaarten die jou iets leren over de natuur, iets laten proeven of aansporen tot een leuke opdracht om jouw dag nog leuker te maken! Wat dat allemaal is blijft natuurlijk nog een verrassing!
Het voordeel van de Adventure in a Day is dat jij deze zelf in kan plannen op een voor jouw geschikte dag. En met de Box heb jij alle informatie en inspiratie om op pad te gaan!

Via een blog kwam ik op het Instagram account van Adventure in a box. Dat leek me wel wat!
Als verassing voor Gerwin en Quinten kocht ik deze box.
Op de ochtend van woensdag 21 juli maakten we de box open en lazen de ‘spelregels’, waarna we alles bij elkaar pakten en in de auto stapten. De kaart vertelde ons dat we naar Rozendaal moesten rijden.

Natuurlijk wil ik niet al te veel weggeven van wat wij hadden – het is tenslotte een verassingsbox – maar wat ik wel kan vertellen is dat je de weg word gewezen via een kaart en kompas, wat een heel leuke ervaring was!
Verder zaten er opdracht en informatie kaarten bij over de omgeving en zijn natuurbewoners.

Adventure in een box – een avontuurlijke Aanrader!

Zo kom je op plekken waar je niet aan denkt om ‘even’ heen te gaan voor een dag-wandeling.
Wij hadden zelf nooit gekozen voor Rozendaal, omdat dat toch een uur rijden. Toch zijn we heel blij dat we hier waren. Wat een vriendelijke mensen! Iedereen was in voor een praatje en was nieuwsgierig toen ze ons met kaart en kompas op pad zagen gaan.

Al met al hadden we een zonovergoten dag, en te weinig water mee. Hierdoor hebben we de route niet helemaal afgemaakt. We hebben al besloten om deze route nog een keer te doen, maar dan op een minder warme dag en met veel meer water!

Hier volgt een kleine impressie van onze dag.

Geef jezelf dit cadeau als een permissie voor joy. 😉
Je zult er van genieten, zeker weten.

Gepubliceerd inPersoonlijk

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Cookie Consent with Real Cookie Banner