Ga naar de inhoud

Boek review; Smetteloos – Brooke Morgan

Wauw, wauw en nog eens wauw! Wat een geweldig boek was dit! Vanaf de eerste pagina werd ik meegesleurd in het leven van hoofdpersoon Holly en haar vijfjarige dochter Katy.

Hier kan je mijn review lezen.
Enjoy!

Brooke Morgan Smetteloos

Samenvatting

Hij is haar toekomst, maar wat is zijn verleden?

Wanneer Holly de charmante Jack ontmoet wordt ze halsoverkop verliefd. Binnen zes weken zijn ze getrouwd en beginnen Holly en haar dochtertje Katy een nieuw leven, weg uit het bekrompen stadje in Massachusets waar ze tot dan toe woonden. Holly kan haar geluk niet op, maar ze weet niet veel over Jack en vindt het vervelend dat haar opa en haar beste vriendin vragen blijven stellen. Al snel blijkt het wantrouwen van haar omgeving terecht te zijn. Onherroepelijk haalt het verleden Jack in en Holly komt erachter dat hun mooie leven op een leugen berust. De prins op het witte paard lijkt ineens wel heel veel weg te hebben van een monster…

Toen ik bovenstaande tekst las op de achterflap, was ik al verkocht en binnen drie dagen had ik het boek uitgelezen. Erg meeslepend!

Toen ik de laatste regel van het boek las, was mijn reactie ‘Nee! Waarom?! Dit is gemeen! Hoe gaat het nu verder?! Ik moet het weten!’

Op internet kon ik heel weinig informatie over Brooke Morgan vinden. Geen social media of een eigen website/blog. Jammer.

Spoiler alert

Wil je niet weten hoe het boek eindigt? Lees dan niet verder, maar ga eerst het boek lezen. 🙂

De laatste regel van het boek beschrijft dat Holly een zwangerschapstest doet.

En dat is het einde van het boek..

Is ze zwanger? Zo ja, van wie is het? Is het kind van Jack? Of is ze toch al verder gegaan met Billy?.. Alhoewel dat niet waarschijnlijk lijkt. Als ze zwanger blijkt te zijn, zal ze het kind dan houden? En krijgen Holly en Billy dan alsnog een relatie? Kan Billy, als het toch van Jack blijkt te zijn, dat kind als zijn eigen kunnen beschouwen?

Zo veel open vragen!

Fanfictie

Dat bracht me op het idee om fanfictie te schrijven. Dat had ik nog nooit gedaan, dus ging ik maar gewoon aan de slag. Ik vond het wel moeilijk om in de schrijfstijl van Brooke te blijven.

Over een paar dagen kan je mijn fanfictie hier te lezen!
Houd mijn blog dus in de gaten.

Gepubliceerd inLezenSchrijven

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Cookieconsent met Real Cookie Banner