Ga naar de inhoud

Dagboek van een auteur | Augustus

Augustus was een maand vol hard werken en brainstormen. Lichamelijk werk vooral, door het helpen verhuizen van een familielid en werken aan onze bus Buddy. Deze maand heb ik minder gelezen dan ik had gewild, want ik loop nog steeds achter op mijn goal in Storygraph.

Misschien een doel voor volgende maand?

Lief dagboek

9 augustus

Eindelijk klaar met organiseren van alle sticky notes op de muur, met behulp van mijn nieuwe Fabula kaarten deck. Het boek dat ik hier ontleed heb is van mijn eerste boek dat gepubliceerd gaat worden: het eerste boek in de Ledlandserie.

Houd mijn YouTube kanaal in de gaten, want hier komt binnenkort een video op te staan waarin ik de titel van Ledland #1 vertel!

5 augustus

Onze vrienden kwamen een dag helpen met het verwijderen van de stickers op de bus. Gerwin zat helemaal onder de kruimels van de lak die eraf sprongen! Haha. Dat spul kun je later nog achter je ondergoed terugvinden 😆

augustus

11 augustus

Gerwin kocht een nieuwe lashelm en zag er meteen heel fancy uit. Bhahaha!

12 augustus

Liefde is, samen werken aan een grote droom!

14 augustus

Mijn oma ging verhuizen naar het verzorgingstehuis. Hard werk werd beloond met een heerlijk ijsje. Jum!

augustus

20 augustus

Sinds begin vorig jaar geef ik thuisonderwijs aan onze zoon Quinten.
Al sinds de gote vakantie begon, ben ik heel druk bezig geweest met lessen voorbereiden voor schooljaar 23-24. Vorig jaar was aardig chaotisch en ongeorganiseerd, (het was onze eerste keer, dus alles was nieuw en onwennig) dus nu heb ik het groots aangepakt. Het thema is ‘A year at Hogwarts’.

22 augustus

Aan het eind van de dag had ik een leuk gesprek met een paar toffe vrouwen die ik heb ontmoet tijdens de schrijfweek in Lottem. Samen met mijn schrijfbuddies ga ik binnenkort op een spontaan geplande schrijfweek. Zo’n Zin In!!!
Nu nog wachten tot Oktober…

24 augustus

Op Instagram kwam ik het acount van Mesentire tegen, en daar vond ik een mooi gedicht dat hij had geschreven.

27 augustus

Vanmiddag zijn we naar Enschede gereden voor een middagje GlowGolf in Enschede. Alles was verlicht door Blacklight wat een heel gaaf effect had, al wordt foto’s maken zo wel erg lastig lol! Natuurlijk won Quinten!

Gelezen boeken in Augustus:

! Elke foto heeft een klikbare link, zodat ook jij deze boeken kunt gaan lezen.
Als je via deze link iets koop op Bol.com dan krijg ik ook een percentage waar jij niets extra voor hoeft te betalen.

Linus Baker leidt een rustig, afgezonderd leven en is maatschappelijk werker bij het Ministerie van Toezicht Magische Jongeren. Hij krijgt de bijzondere opdracht te onderzoeken of zes magisch begaafde, maar risicovolle jongeren, die in een weeshuis op een klein eiland wonen, mogelijk een te groot gevaar voor de samenleving opleveren.

Leuk en grappig beschreven verhaal van een man die een heel andere kijk op het leven en zijn baan krijgt door de ontmoeting met bijzondere wezens.

Waardering: 4 uit 5.

An incredibly original and entertaining take on understanding your mental health, from illustration sensation Campbell Walker aka Struthless

Wat een geweldig gaaf boek is dit! Het geeft je een mooi inzicht in hoe je brein werkt, maar ook in hoe je aanpassingen kunt maken voor een fijner leven zonder te veel zooi en onrust in je hoofd.

Waardering: 5 uit 5.

The first short-story collection from #1 New York Times bestselling author Rainbow Rowell.

Een aantal korte romantische verhalen. Zeker leuk om een verhaaltje van Simon Snow te lezen. die hele serie was geweldig!

Waardering: 3 uit 5.

Aan het lezen:

When Jonathan Harker visits Transylvania to help Count Dracula purchase a London house, he makes horrifying discoveries in his client’s castle.


Lees hier mijn dagboek van Juli.

Hoe was jouw maand? Wat heb je gelezen/ geluisterd?
Ik hoop in ieder geval dat wat je ook maar gaat ondernemen de aanstaande maand, dat je veel plezier hebt.

Gepubliceerd inPersoonlijk

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Cookieconsent met Real Cookie Banner