Ga naar de inhoud

Dat zijn heel veel woorden! NaNoWriMo dag 11-20

NOTE; deze blog is in november 2019 geschreven.

Hier is deel 2 van mijn NaNoWriMo avontuur.

Mocht je deel 1 nog niet hebben gelezen, dan is hier de link.

Het is zo leuk om te zien dat een personage die je hebt verzonnen zijn eigen leven gaat leiden! Mijn hoofdpersoon maakt veel meer mee dan ik van te voren had gepland.. Hij krijgt zelfs verkering! Hah!

Maandag 11 en dinsdag 12 november

Dag 11. Deze week begon niet zo heel goed. In de ochtend had ik moeite om de woorden te vinden. Toch mag ik niet klagen. De zon scheen vandaag en ik had lekker gekookt. Ik eindigde deze dag met 1602 getypte woorden.

Dag 12. Ik had me voorgenomen om direct uit bed te stappen als mijn wekker zou afgaan. Soms blijf ik liggen in dat heerlijk warme holletje.. Toen Gerwins wekker afging om vijf uur, (een uur voor de mijne) was ik klaar wakker. Dat was nou ook weer niet de bedoeling! Toch ben ik direct opgestaan. Dat was alvast een goede start van mijn dag. Eerst natuurlijk even tijd voor mezelf met mijn dagboek en een bakje koffie. Om zes uur was ik al aan het schrijven en voor elf uur had ik al 2359 woorden geschreven!

Hiermee kwam ik ook over de 25.000 woorden. Dat betekend dat ik op de helft ben! Yes!

Woensdag 13 en donderdag 14 november

Dag 13. Soms komen de woorden vanzelf, maar soms ook bijna niet. Vandaag was zo’n dag dat ik het gewoon niet voelde. De woorden wilden niet komen. De dag sloot ik af met 508 woorden en een potje Yatzee met Quinten.

Hij won natuurlijk weer..

Dag 14. Het was een prachtige dag! Vandaag heb ik helemaal niets geschreven. Toen ik de honden ging uitlaten zag ik bij de vijver iets leuks. Een tros meeuwen op een rij. Aan de overkant van de vijver zat een reiger en onder de oranje gekleurde boom zat een eekhoorn. Daar werd ik dan toch wel weer heel vrolijk van!

Vrijdag 15 en zaterdag 16 november

Dag 15. Vanmorgen kon ik weer fijn schrijven. Ik wist wel waar ik heen wou met mijn verhaal, maar ik wist gisteren niet hoe ik daar moest komen. Vandaag vlogen de woorden uit mijn toetsenbord! In totaal 1470 woorden geschreven. Dikke prima!

Vanmorgen om 10 uur had ik een live met Lou Niestadt gekeken. Ik ben enorm fan van haar en haar werk. Naar aanleiding van haar gesprek vanmorgen en de inspiratie van Creachick, maakte ik een artjournal pagina. Heel blij met het resultaat!

Dag 16. Vandaag had ik niet veel tijd om te schrijven. In totaal 1091 woorden. Ik had nog veel huishoudelijke klusjes te doen en Quinten had natuurlijk ook zijn aandacht nodig. Op internet had hij een lifehack gezien en die wou hij ook uitproberen. De foto hierboven is het resultaat! Een hoofd bioscoop.. Haha. Na drie minuten lag de doos al weer aan de kant en keek hij verder op zijn computer. Ach ja, hij had een half uur plezier met het maken! Is hij toch nog creatief bezig geweest.

Zondag 17 en maandag 18 november

Dag 17. Yes! 30.000 woorden gehaald! Ik ben echt trots op mezelf. Als goal gift gaf ik mezelf deze super zachte rode trui. Ik ben er nu in verhuisd en kom er niet meer uit. Haha. Vandaag 1619 woorden kunnen schrijven. Het gaat weer de goede kant op en ik voel dat ik weer meer inspiratie voor mijn verhaal krijg.

Dag 18. 2372 woorden vandaag! Het slaat toch op je schrijfwerk als je lekker in je vel zit. Onder het avond eten hadden Gerwin, Quinten en ik een heel leuk gesprek over sterrenstelsels, de maan, de zon en allerlei interessante weetjes. Gerwin kan zulk soort dingen enorm boeiend vertellen. Quinten zei ‘Dit is tenminste een leuke les, leuker dan op school!’ Sorry juf 😉

Dinsdag 19 en woensdag 20 november

Dinsdag. Het schrijven ging wel ok vandaag. Geëindigd met 1790 woorden. Het is boven het dagelijks nano doel, dus ik mag er trots op zijn. Hier is ook meteen mijn valkuil. Ik ben op dit moment te gefocust op het aantal woorden en niet de kwaliteit van wat ik schrijf. Tuurlijk wil ik graag Nano winnen! Maar ik moet ook plezier houden in het schrijven.

Woensdag. Wow, dit was een zeer drukke dag. Tussen de 2102 woorden die ik schreef, deed ik het huishouden, maakte ik een lange wandeling met de honden, heb ik gegamed met Quinten en ging ik s’ avonds op de koffie bij mijn ouders.

Nog maar 10 dagen te gaan! Dan is november alweer ten einde en dus ook Nanowrimo. Ik ga er nog even flink tegen aan! Mijn woorden totaal staat nu op 36338. Als ik de aankomende dagen, elke dag 1370 woorden schrijf, dan heb ik het gehaald!

Gepubliceerd inNaNoWriMoSchrijven

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Cookieconsent met Real Cookie Banner