Ga naar de inhoud

Ik heb gewonnen!! Nanowrimo dag 21 – 30

NOTE; deze blog is in november 2019 geschreven.

De laatste paar dagen van NaNoWriMo vond ik best zwaar maar ook gaaf omdat ik heb gewonnen! De afgelopen dagen heb ik geen foto’s gemaakt en zeker niet elke dag bijgehouden hoe het schrijven ging, omdat ik mezelf elke dag aan het oppeppen was om door te gaan. Haha. Daarom doe ik deze blog anders dan de voorgaande. Ik ga je vertellen hoe het was om te winnen en de hele ervaring om mee te doen aan Nanowrimo!

De Nano hangover bestaat echt!

Toen ik zag dat op 28 november, mijn Scrivener teller op 50088 woorden stond, ben ik letterlijk meteen gestopt met schrijven. Het was een euforisch gevoel! Ik heb Nano gewonnen! Ik heb een boek geschreven! Er zijn 50000 woorden uit mijn hoofd op papier beland! Dit is mijn verhaal! Op dat moment vlogen er ook 50000 vlinders door mijn buik.

Daarna was het alsof mijn brein uitging en veranderde in een pudding. Hallo Nano hangover! Er kwam niets zinnigs meer uit. Hoofdpersoon Quinn moesten maar even wachten op een vervolg voor zijn spannende avontuur. Ik gaf mezelf direct de rest van de dag en de volgende dag vrijaf. Een maand lang elke dag in complete concentratie op een verhaal zitten broeden, dat vreet energie..

Nu, een paar dagen later, heb ik pas weer de puf om aan het schrijven te gaan. Zowel voor mijn boek als met deze blog. Ik merkte dat ik mezelf door laatste paar dagen moest duwen. En toch, als ik kijk naar mijn statistieken, mag ik echt trots zijn op mezelf.

nano stats Nanowrimo National Novel Writing Month

Doe ik volgend jaar weer mee?

Nou, misschien wel. Wie weet.

Heel november heb ik alles aan de kant gezet om maar zoveel mogelijk woorden te halen. Begrijp me goed, ik heb er van genoten om dit verhaal te schrijven. Ik hoop ook dat het uiteindelijk in de boekenwinkels te koop zal zijn.

Zo’n maand geeft je wel een duw in de rug om door te gaan. Maar, mijn andere hobby’s moesten hier tijdelijk voor wijken. Mijn vingers kriebelen nu om weer wat creatiefs te gaan doen.

Ideeën generator.

Doordat ik zo aan het creëren was, kwam ik ook op andere ideeën. Die heb ik opgeschreven en daar ga ik nu mee aan de slag. Natuurlijk is het uitgeven van mijn boeken daar een van.

Hoe nu verder?
Wat komt er allemaal bij kijken?
Ga ik naar een uitgeverij of ga ik het allemaal zelf doen?

Dit ga ik allemaal uitzoeken en hier op deze blog delen. De rest van mijn ideeën blijven nog even geheim tussen mij en mijn dagboek. Haha.

Goal cadeautjes.

Mocht je ook een keer gaan meedoen, dan adviseer ik je echt om jezelf cadeautjes te geven, dan blijf je gemotiveerd.

Als je geïnteresseerd bent, kijk dan een op de website van NaNoWriMo. Naast de maand november organiseren ze ook camp nano in april en juli.

Gepubliceerd inNaNoWriMoSchrijven

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Cookieconsent met Real Cookie Banner